Πρόστιμο 200.000 ευρώ στον Alpha από το ΕΣΡ!

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πρόστιμο 200.000 ευρώ στον Alpha από το ΕΣΡ!

Πρόστιμο συνολικού ύψους 200.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στον όμιλο Alpha για την εκπομπή “Ηappy Day” και την δικτύωση με τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

Στον τηλεοπτικό σταθμό το πρόστιμο είναι ύψους 160.000 ευρώ και στο ραδιοφωνικό σταθμό 40.000 ευρώ. Από το ΕΣΡ διαπιστώθηκαν 4 παραβιάσεις της νομοθεσίας (ευπρέπεια λόγω, διακρίσεις φύλλου, προστασία ανηλίκων και ευάλωτες ομάδες) ύστερα από αναφορά του Δήμου Βερύκιου για τις χήρες των στρατιωτικών.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version