Πρόωρο τέλος για την Ελένη Τσολάκη και το «Τι Λέει;» στον Alpha

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Πρόωρο τέλος για την Ελένη Τσολάκη και το «Τι Λέει;» στον Alpha

Όταν αποχώρησε από το Happy Day ο στόχος ήταν να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και να έχει θέση παρουσιάστριας. Η μετάβαση έγινε με πιο ομαλό τρόπο με τον Alpha να της δίνει πρώτα ένα τηλεπαιχνίδι, ένα format. Η Ελένη Τσολάκη έπεισε και φέτος βγήκε στ΄ανοιχτά της τηλεοπτικής μάχης.

Για την πρώτη της χρονιά σε μη καθορισμένη εκπομπή και σε μια ζώνη που το κανάλι «πόνεσε» την τελευταία φορά που επένδυσε, η Τσολάκη είχε να προτείνει ένα μεσημεριανοαπογευματινό μαγκαζίνο, διάλεξε και τρία καλά πρόσωπα για να την πλαισιώσουν και κάπως έτσι φτιάχτηκε το «Τι Λέει;». Όπως φτιάχτηκε όμως, έτσι διαλύεται.

Το τέλος για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη θα είναι πρόωρο θυμίζοντας αρκετά όσα έγιναν με το Ξαναδέστε Τους το 2016. Από το ξεκίνημα μέχρι και σήμερα η εκπομπή δεν κατάφερε να κάνει πάνω από 10%, με τον μέσο όρο τηλεθέασης να είναι γύρω από το 8% και σε γενικό και σε νεανικό. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι έπαιρνε ένα lead in 12-14% από την Ελένη.

Στην ουσία το «Τι Λέει;» δεν μπορούσε να κρατήσει το κοινό και έριχνε τα νούμερα του σταθμού. Ελένη Τσολάκη, Γρηγόρης Γκουντάρας, Δημήτρης Μακαλιάς και Τζένη Μελιτά προσπάθησαν να αλλάξουν τη γνώμη των υπευθύνων στο κανάλι, αλλά τελικά θα ολοκληρώσουν τη φετινή τους πορεία στις 31 Ιανουαρίου.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version