Αθήνα Καιρός

Συγκλονίζει η Έφη Αλεβίζου: «Έκανα ριζική υστερεκτομή, με ανοιχτό χειρουργείο»

4 λεπτά
Συγκλονίζει η Έφη Αλεβίζου: «Έκανα ριζική υστερεκτομή, με ανοιχτό χειρουργείο»

Σε μια κατάθεση ψυχής επέλεξε η Έφη Αλεβίζου να προχωρήσει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Παρασκευής.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το γεγονός πως υποβλήθηκε πρόσφατα σ

Έτσι, σε μια σειρά από εικόνες κειμένου, η Έφη Αλεβίζου επικοινώνησε για πρώτη φορά όλα τα συναισθήματα τα οποία την κυρίευσαν από το πρώτο άκουσμα ως και την ολοκλήρωση της περιπέτειας που αντιμετώπισε με την υγεία της. «Είναι από τα πράγματα που όταν τα ακούς, δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι σε αφορούν. Θυμάμαι όταν άκουγα τον γιατρό να μιλάει για τα επόμενα βήματα και σκεφτόμουν «μα καλά, για εμένα τα λέει όλα αυτά;». Όγκος, καρκίνος, εξετάσεις, νάρκωση, χειρουργείο, υστερεκτομή, βιοψία, νέες εξετάσεις, εμμηνόπαυση και… «όλα θα πάνε καλά και το Πάσχα θα χορεύεις». Δεν άκουσα τίποτα μετά τη λέξη καρκίνος».

«Πως θα πω στην κόρη μου ότι θα λείψω 5 μέρες από το σπίτι και μετά θα μου πάρει λίγο καιρό να είμαι «όπως πριν»; Τι να της πω, ώστε αφενός να καταλάβει ότι έχουμε ένα δύσκολο διάστημα μπροστά μας αλλά να μην την αγχώσω περισσότερο από όσο πρέπει. Να πιστέψει ότι θα τα καταφέρω, θα είμαι καλά και σιγά σιγά θα γίνουν όλα όπως πριν. Και πάνω απ’ όλα να το πιστέψω και γω» έγραψε, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος στο μοίρασμα καρδιάς που έκανε το βράδυ της Παρασκευής.

«Σαν σήμερα, πριν από ακριβώς έναν χρόνο, μπήκα στο χειρουργείο και έκανα ριζική υστερεκτομή με ανοιχτό χειρουργείο. Κράτησε περίπου 4,5 ώρες και αφαίρεσα μήτρα, τράχηλο, σάλπιγγες, ωοθήκες και προφανώς μπήκα σε πρόωρη εμμηνόπαυση».

«Είχαν πάει όλα καλά. Η επέμβαση είχε πετύχει, η βιοψία ήταν αρνητική, οι εξετάσεις μου ήταν καθαρές και… το Πάσχα όντως χορεύαμε όλοι μαζί στη Χαλκιδική. Ο μοναδικός λόγος που τα γράφω όλα αυτά δημόσια και περιγράφω αναλυτικά μια τόσο μικρή περιπέτεια, σε σύγκριση με την οδύσσεια που ζουν άπειροι συνάνθρωποι μας, είναι για να πείσω όσους περισσότερους μπορώ ότι πρέπει να εξετάζονται. Να εμπιστεύονται τους γιατρούς και πάνω απ’ όλα να κάνουν εξετάσεις» διευκρινίζει σε άλλο σημείο, της νέας της δημοσίευσης, η Έφη Μαλτίζου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]