«Δεν θα έπρεπε να χαμογελάω σε κάτι τέτοιο, αλλά δεν έχω να σου πω κάτι. Είμαι και είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν γράφτηκε κάτι το οποίο με έκανε να εκπλαγώ ή να στενοχωρηθώ. Και με όσα γράφονται κατά καιρούς για εμένα, είμαι ευνοημένη θεωρώ από τους δημοσιογράφους.
Μπορεί να παίζει ρόλο το ότι έχω ασχοληθεί με την τηλεόραση, είναι πάρα πολύ προσεκτικοί, ευγενικοί και σεβαστικοί με μένα», δήλωσε η Νικολέττα Ράλλη για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Ανδρούτσο.
«Όταν γίνεσαι γονιός, σκέφτεσαι το παιδί σου για το οτιδήποτε. Ακόμη και που είμαι εδώ, σκέφτομαι το παιδί μου», τόνισε η παρουσιάστρια.
Νικολέττα Ράλλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον πρόσφατο χωρισμό της
«Έχω να δω τηλεόραση τρεις μήνες, δεν ξέρω γιατί… Έτυχε και είχα πάρα πολλή δουλειά. Είχα χάσει τον μπαμπά μου, έλειπα συνέχεια και είναι τελείως άλλο το πρόγραμμά μου. Ο μπαμπάς μου “έφυγε” πλήρης ημερών, 90 ετών, στεναχωριέσαι μόνο που δεν θα τον ξαναδείς», εξομολογήθηκε η Νικολέττα Ράλλη για τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στη ζωή της.
Ειδήσεις Σήμερα
Τηλεθέαση: Ενημέρωση ή ψυχαγωγία; Ποιοι κέρδισαν τις εντυπώσεις στην πρωινή ζώνη

