Με ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του επέστρεψε στην Ελλάδα ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μιλώντας στο «Buongiorno».
Ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε χαρακτηριστικά: «Πήγα για να ανέβω στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Ήμουν πολύ καλά φορμαρισμένος, ήταν απρόβλεπτος ο αγώνας. Πριν αγωνιστώ, δεν είχα καθόλου άγχος. Όταν έκανα αυτό το μεγάλο βήμα που είναι αρκετά μεγάλο λάθος για τα δικά μας δεδομένα στη γυμναστική, σκέφτηκα ότι δεν θα είμαι πρώτος. Όπως μου έγραψε, όμως, μετά ένας φίλος: η ανασφάλεια της νίκης είναι μεγαλύτερη από τον φόβο της ήττας».
Αναφερόμενος στη Βασιλική Μιλλούση, ο Λευτέρης Πετρούνιας σημείωσε: «Είναι όντως η μεγαλύτερη θαυμάστριά μου, μου το αποδεικνύει με κάθε τρόπο και σαφώς αντλώ δύναμη από εκείνη πάντα».
- The Floor: Ο Γιώργος Λιανός παρουσιάζει το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού
- Sean Diddy Combs: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από την ίδια γυναίκα που κατήγγειλε τον Χάρβεΐ Γουάινστιν
- Κρήτη: Χειροπέδες σε 24χρονο που άρπαξε τον σύντροφό του από τον λαιμό στο Ηράκλειο

![Λευτέρης Πετρούνιας: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το χρυσό μετάλλιο – «Η γυναίκα μου είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά μου και αντλώ δύναμη» [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/06/stigmiotypo-othonis-2025-06-02-112609.png)


















