Αθήνα Καιρός

«Ήμουν πολύ τυχερή αλλά δεν το βλέπω έτσι» – Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά για το πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι πριν από τις επιθέσεις στη Μέση Ανατολή

3 λεπτά
«Ήμουν πολύ τυχερή αλλά δεν το βλέπω έτσι» – Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά για το πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι πριν από τις επιθέσεις στη Μέση Ανατολή

Μετά τις στρατιωτικές ενέργειες Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή παραμένει ιδιαίτερα τεταμένη, προκαλώντας διεθνή ανησυχία και επείγουσες συστάσεις από κράτη προς τους πολίτες τους που βρίσκονται στην περιοχή, μεταξύ αυτών και Έλληνες.

Οι Έλληνες που ζουν ή εργάζονται σε χώρες όπως το Ντουμπάι, το Άμπου Ντάμπι και το Μπαχρέιν παρακολουθούν με έντονη αγωνία τις εξελίξεις, περιμένοντας νεότερες οδηγίες από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές για την ασφάλειά τους.

Το πρωί της Δευτέρας 2 Μαρτίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» στο πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και τα τρία τους παιδιά, σχολιάζοντας την κατάσταση και τις σκέψεις της σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στην περιοχή.


«Έχουμε Έλληνες παντού και ειδικά στα Εμιράτα, αυτό που συμβαίνει παιδιά, τώρα να μιλήσω για την προσωπική μου εμπειρία, που μια βδομάδα πριν ακριβώς ήμουνα σ’ αυτά τα μέρη. Ήμουν πολύ τυχερή, αλλά δεν το βλέπω έτσι. Τελικά σε ένα μέρος που θεωρείς ότι είναι το κέντρο της οικονομίας, του εμπορίου, του κόσμου, πραγματικά η τεχνολογία…

Υπάρχει οργασμός ανοικοδόμησης, υπάρχει τρομερός πλούτος, επιχειρηματικές ευκαιρίες. Όταν πλήττεται ένα τέτοιο μέρος και ξαφνικά υπάρχει οδηγία μέχρι την Τετάρτη κλειστά σχολεία, τηλεργασία και μείνετε στα σπίτια σας, σε σοκάρει το πόσο ασφαλής μπορεί να νιώθεις…», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ανάρτηση της απο το Ντουμπάι:

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]