Αθήνα Καιρός

Eurovision 2022: Δείτε live τον Β’ Ημιτελικό και την προσπάθεια της Κύπρου

3 λεπτά
UPD: 22:15 | 12/05/2022
Eurovision 2022: Δείτε live τον Β’ Ημιτελικό και την προσπάθεια της Κύπρου
EBU/NATHAN REINDS

Eurovision 2022: Ξεκίνησε ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2022.

Σήμερα, Πέμπτη (12/5), διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2022 και ανάμεσα σε εκείνους που διεκδικούν μία θέση στον τελικό του Σαββάτου (14/5) είναι και η Ανδρομάχη, εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Στον σχολιασμό του Β’ Ημιτελικού, καθώς και του Τελικού, θα είναι και φέτος η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε σε απευθείας μετάδοση τον β’ ημιτελικό της Eurovision από τη σκηνή του Pala Olimpico, στο Τορίνο της Ιταλίας.

Το «Ελα» της Ανδρομάχης, που κυκλοφορεί από την Panik Records, υπογράφεται από κοινού από 9 (!) δημιουργούς, τους Alex Papaconstantinou, Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, George Papadopoulos, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια θα εμφανιστεί επί σκηνής ντυμένη… διά χειρός Στέλιου Κουδουνάρη, σε ένα live act που επιμελήθηκαν οι καλλιτεχνικοί διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

YouTube thumbnail

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β’ ημιτελικό είναι: Φινλανδία, Ισραήλ, Σερβία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Αυστραλία, Κύπρος, Ιρλανδία, Βόρεια Μακεδονία, Εσθονία, Ρουμανία, Πολωνία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Σουηδία και Τσεχία.

Οπως και στον Α’ ημιτελικό, έτσι και απόψε, δέκα χώρες προκρίνονται στον τελικό. Τα τραγούδια των «Big Five» (Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιταλία ως διοργανώτρια χώρα) δεν διαγωνίζονται, αφού προκρίνονται απευθείας, ενώ στον συγκεκριμένο Β’ ημιτελικό ψηφίζουν, εκτός από τις χώρες που συμμετέχουν, η Γερμανία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

https://twitter.com/Eurovision/status/1524645555015536643?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1524645555015536643%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1242500%2Feurovision-2022-apopse-o-deuteros-imitelikos-me-tin-kupro%2F

Σύμφωνα με τα προγνωστικά πάντως, η Κύπρος περνά στον τελικό του Σαββάτου με οριακή δυναμική, αφού φιγουράρει ένατη κατά σειρά ανάμεσα στους συμπαίκτες της στον αποψινό ημιτελικό. Μην ξεχνάμε πως ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του φετινού διαγωνισμού, η Σουηδία, βρίσκεται στον Β’ ημιτελικό, ενώ στις κορυφαίες θέσεις προς… πρόκριση είναι επίσης η Πολωνία, η Αυστραλία και η Εσθονία. Πάντως, τα πράγματα στον τελικό δεν φαίνονται ευνοϊκά για την Ανδρομάχη, που φαίνεται να τερματίζει -σύμφωνα πάντα με τα προγνωστικά- εκτός 20άδας!

Ειδήσεις σήμερα

Έρευνα του Eleftherostypos.gr για τα εμβόλια: Πόσοι έχουν αναβάλλει την τρίτη δόση – Τι γίνεται με την τέταρτη

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ενοχή χωρίς ελαφρυντικά ζήτησε η εισαγγελέας για τους κατηγορούμενους

Βενζίνη: Τι πληρώνουμε στην Ελλάδα και τι πληρώνουν στην υπόλοιπη Ευρώπη [infographics]

Βίντεο – σοκ από τον πόλεμο στην Ουκρανία: Ρώσοι εκτελούν άμαχους πριν κάνουν πλιάτσικο σε επιχείρηση

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]