Εκείνη, όμως, ψάχνει ευκαιρία να ξεκλέψει χρόνο και να απολαύσει στιγμές με τους άντρες της ζωής της… τον Αλμπέρτο Μποτία και τον μικρό Ερμή. Σε μία από τις σπάνιες προσωπικές αναρτήσεις στα social media, η απόλυτη Ελληνίδα σόουγουμαν μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.
Ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι και σέξι διάθεση, ξετρέλανε τους followers της και όχι άδικα αφού το κορμί της είναι… όνειρο!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ελένη Φουρέιρα: Η σπάνια εξομολόγηση
«Νομίζω με δυσκολεύουν τα πάντα όσον αφορά την αναγνωρισιμότητα, εκτός από την στιγμή που βρίσκομαι στη σκηνή. Νομίζω είναι η μόνη στιγμή που μου αρέσει πολύ που ο κόσμος με αναγνωρίζει και αγαπάει τα τραγούδια μου. Φουσκώνεις ρε παιδί μου, φουσκώνεις σαν παγόνι», είπε χαρακτηριστικά πριν από λίγο καιρό.
«Ειδικά στην προσωπική μου ζωή θα προτιμούσα να μη με ήξερε άνθρωπος, γιατί βαριέμαι να βάφομαι και να φτιάχνομαι. Θα ήθελα να βγαίνω χάλια έξω», σημείωσε.
Ειδήσεις Σήμερα
Μέγκαν Μαρκλ: Διασυρμός από marketing experts και τελειωτικό χτύπημα από το Netflix
Άγριο κράξιμο στη Χριστίνα Μπόμπα – Τι συμβαίνει
Η έκτακτη ανακοίνωση της ΕΡΤ1 – Χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση
Δανάη Παππά vs Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η μάχη του μπικίνι
Ποια είναι η Ελευθερία Πλευρίτου – Αρχηγός της ομάδας πόλο, ήρεμη δύναμη μέσα και έξω από την πισίνα
Μπιφτεκάκια σουβλάκι σε πίτα – Η πιο εύκολη συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

