Αθήνα Καιρός

Δύσκολες ώρες για την Μαντόνα: Τι συμβαίνει με την υγεία της [Βίντεο]

8 λεπτά
Δύσκολες ώρες για την Μαντόνα: Τι συμβαίνει με την υγεία της [Βίντεο]

Έχουν περάσει κάποιοι μήνες από την νοσηλεία της Μαντόνα, στην Εντατική από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, και αποφάσισε να μιλήσει για την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Η θρυλική τραγουδίστρια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, στις 24 Ιουνίου λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η – sold out – παγκόσμια περιοδεία της η οποία αναβλήθηκε. Μετά από 11 μέρες νοσηλείας, η Μαντόνα πήρε εξιτήριο.

Δύσκολες ώρες για την Μαντόνα: Τι συμβαίνει με την υγεία της

Η «βασίλισσα της ποπ» εξομολογήθηκε την δύσκολη κατάσταση που πέρασε από την σκηνή. «Πριν από τέσσερις μήνες ήμουν αναίσθητη σε ένα νοσοκομείο και η σκέψη ήταν ότι μπορεί να μην τα καταφέρω. Οπότε είναι ένα γ…μενο θαύμα που είμαι εδώ τώρα» είπε στη συναυλία της στην Αντβέρπη η Μαντόνα.

Η ίδια είπε πως την «φρόντισε» η μητέρα της, η οποία πέθανε από καρκίνο του στήθους σε ηλικία 30 ετών. «Η μητέρα μου, Θεός σχωρέστην, πρέπει να με πρόσεχε» είπε εμφανώς συγκινημένη η βασίλισσα της ποπ. «Πόσο μόνη θα έπρεπε να ένιωθε στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ζήσει» πρόσθεσε η Μαντόνα.

«Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Οπότε είμαι ευγνώμων γι’ αυτό» είπε η Μαντόνα.

Η διάσημη τραγουδίστρια παραδέχθηκε, δε, ότι δεν έχει επανέλθει στο 100%: «Πρέπει να σας πω ότι δεν νιώθω πολύ καλά τώρα αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί είμαι ζωντανή. Ευτυχώς έχω τα παιδιά μου και όλους εσάς, την αγάπη και τη στήριξή σας και το εκτιμώ πραγματικά».

Μαντόνα για τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Θέλω να ξεράσω από τα πλάνα», δήλωσε κρατώντας ένα μπουκάλι μπύρας

Η «Βασίλισσα της Ποπ», Μαντόνα, αναφέρθηκε στη σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς κατά τη διάρκεια της περιοδείας «Celebration Tour», στο Λονδίνο. Η τραγουδίστρια μάλιστα πάνω στη σκηνή και απευθυνόμενη στο κοινό της διερωτήθηκε: «Τι στο διάολο συμβαίνει στον κόσμο;».

H Μαντόνα κατά τη διάρκεια της συναυλίας έκανε μια μακροσκελή δήλωση για τον πόλεμο, χαρακτηρίζοντάς τον «σπαρακτικό». «Κανείς δεν θέλει να δει τι συμβαίνει.

Ανοίγω τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θέλω να κάνω εμετό», είπε η Μαντόνα και πρόσθεσε: «Βλέπω παιδιά να απαγάγονται, να τα τραβάνε από μοτοσικλέτες, μωρά να αποκεφαλίζονται, παιδιά σε ρέιβ πάρτι ειρήνης να πυροβολούνται και να πεθαίνουν. Τι στο διάολο συμβαίνει στον κόσμο; Πώς μπορούν τα ανθρώπινα όντα να είναι τόσο σκληρά μεταξύ τους; Τα πράγματα χειροτερεύουν. Με τρομάζει» είπε η τραγουδίστρια, μεταδίδει ο Guardian.

Παραφράζοντας τον James Baldwin (Αμερικανός μυθιστοριογράφος, θεατρικός συγγραφέας και ακτιβιστής), η Μαντόνα είπε ότι «τα παιδιά του κόσμου ανήκουν σε όλους μας, σε κάθε ένα από αυτά. Δεν με νοιάζει από πού είναι, η κόμμωσή τους, ποιο είναι το χρώμα του δέρματός τους, ποια είναι η θρησκεία τους. Τα παιδιά ανήκουν σε εμάς. Και είμαστε υπεύθυνοι γι’ αυτά».

Η τραγουδίστρια, αναφέρθηκε, ακόμα, στη δολοφονία του 6χρονου αγοριού στο Ιλινόις από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού του για ρατσιστικούς λόγους. Συγκεκριμένα, σε δήλωση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Γουίλ προς το AP αναφέρεται ότι τα θύματα «έγιναν στόχος του υπόπτου λόγω του ότι είναι μουσουλμάνοι και της συνεχιζόμενης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή με τη Χαμάς και τους Ισραηλινούς».

Η Μαντόνα για την στυγερή δολοφονία του παιδιού είπε πως πρόκειται για: «ένα έγκλημα μίσους επειδή ήταν μουσουλμάνος», προσθέτοντας: «Πρέπει να θυμόμαστε ότι είμαστε ανθρώπινα όντα εδώ, δεν μπορούμε να χάσουμε την ανθρωπιά μας. Οι καρδιές μας μπορούν να ‘’ραγίσουν’’, αλλά το πνεύμα μας όχι. Και μπορεί να κοιτάξετε τι συμβαίνει στον κόσμο και να πείτε, τι στο διάολο; Τι μπορώ να κάνω, είμαι μόνο ένα άτομο, είμαι αβοήθητος. Όχι, δεν είσαι. Ο καθένας από εσάς έχει τη δύναμη και την ικανότητα να ανάψει φως στον κόσμο».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]