Αρχικά ο Άρης Κόντος είπε: «Γεννήθηκα στη Ρουμανία, ο πατέρας μου είναι Έλληνας. Μετά το Λύκειο έκανα ηχοληψία. Με την ηθοποιία την αγαπούσα από μικρό παιδί. Οι πιο ευτυχισμένες στιγμές μου ήταν όταν πήγαινα στο βίντεο κλαμπ με τον πατέρα μου. Άρχισαν πρώτα οι φίλοι μου να μου λένε ότι μοιάζω με τον Μπραντ Πιτ. Δεν προσπαθούσα να του μοιάζω, αλλά ό,τι κι αν έκανα έδειχνα με εκείνον».
Η συνεργασία με τον Μπραντ Πιτ και τα απαιτητικά γυρίσματα
Ο Άρης Κόντος τόνισε: «Δεν είναι καθόλου ψωνισμένος ο Μπραντ Πιτ. Είναι χαλαρός και κάνει συνέχεια πλάκα. Ήταν πολύ καλός με το παιδάκι που έπαιζε. Με εμένα έκανε πλάκα. Μου έδινε οδηγίες και ο σκηνοθέτης αλλά και ο Μπραντ Πιτ».
Όσον αφορά τα γυρίσματα δήλωσε: «Ήταν δύσκολα γυρίσματα, 12-14 ώρες την ημέρα. Στα διαλείμματα ο Μπραντ Πιτ έφευγε για να μάθει τα λόγια. Ήταν απαιτητικό το σενάριο και τα γυρίσματα. Του Μπραντ τού άρεσε η Ελλάδα αλλά δεν περίμενε ότι κάνει τόσο κρύο. Πολλές φορές ανάβαμε τη σόμπα και ερχόταν εκεί για να ζεσταθεί. Δεν ξέρω πού έμενε».
Η σύντροφός του Μπραντ
Τέλος, ο Άρης Κόντος αναφέρθηκε και στη σύντροφο του ηθοποιού:
«Η κοπέλα του ήταν πολύ γλυκιά, απλή. Την είχα δει 2-3 φορές. Σε τέτοιο περιβάλλον δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά για τη σχέση τους. Ήταν πολύ όμορφη. Κι αυτός μαζί της ήταν μια χαρά».

