Η διεθνώς αναγνωρισμένη ηθοποιός και σκηνοθέτης, που έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Eric Roberts, ο Julio Iglesias και ο Paul McCartney, συμπράττει με τον καταξιωμένο κινηματογραφιστή στο ντοκιμαντέρ «The Re-education Camp».
Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που γυρίζεται στη Μακρόνησο και είναι ένα εργο με βαθύ ιστορικό και συναισθηματικό αποτύπωμα.

Η Άννα Ρεζάν συμμετέχει στην παραγωγή του φιλμ, ενώ υπογράφει και τη συμπαραγωγή μαζί με τον Breiter, ο οποίος είναι γνωστός διεθνώς από τη συμμετοχή του σε σπουδαίες κινηματογραφικές παραγωγές, όπως τα V for Vendetta και The Bourne Supremacy με τον Matt Damon.
Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Λευτέρης Τσακίρης, ο οποίος ως παιδί είχε εξοριστεί εκεί μαζί με τη μητέρα του.
Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, Rolf Kasteleiner σε δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο της Άννας Ρεζάν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μια πραγματικά χαρισματική συνεργάτιδα και η βοήθειά της ήταν πολύτιμη στο να πραγματοποιήσω το όραμά μου.
Εμπνεύστηκα από το βιβλίο του Μίκη Θεοδωράκη, με τον οποίο η Άννα είχε συνεργαστεί και γνωρίζω ότι την εκτιμούσε ιδιαίτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από τη μεριά της η Άννα Ρεζάν, δήλωσε: «Είμαι πολύ συγκινημένη που επισκέπτομαι αυτόν τον τόπο και συμβάλλω στο να ειπωθεί αυτή η σημαντική ιστορία.
Αγαπώ την πατρίδα μου και την ιστορία της. Έχω παρακολουθήσει θεατρικά έργα του Rolf στο Βερολίνο και πάντα ήθελα να συνεργαστούμε. Με τιμά η εμπιστοσύνη του».
Ειδήσεις Σήμερα
- Κατερίνα Καινούργιου: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή [βίντεο]
- Γεωργιάδης: Καμία απολύτως συγκάλυψη δεν έχει υπάρξει – Η μόνη προσβολή νεκρών έγινε από την Κωνσταντοπούλου
- Στη Βόρεια Ήπειρο ο Κώστας Καραμανλής: Απέτισε φόρο τιμής στα μνημεία πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών

![Η Άννα Ρεζάν ερμηνεύει το «Baila Morena» του εμβληματικού Χούλιο Ιγκλέσιας [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/02/annarezan-150x150-jpg.webp)