Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι δεν παραβρέθηκε σε καμία από τις δύο τελετές γιατί ο μικρός της γιος ήταν άρρωστος και τόνισε ότι δεν αφορά κανέναν εάν πήγε ή όχι. Στην εκπομπή Happy Day, την Τρίτη 27 Ιανουαρίου, είπε: «Δεν με νοιάζει παιδιά. Εμείς κάναμε αυτό που θέλαμε. Εγώ είχα τον μικρό μου άρρωστο. Είπαν “πω πω, δεν πήγε η Αγγελική στο μνημόσυνο της γιαγιάς”. Όχι ότι αφορά κανέναν».
Σχετικά με τη σχέση της με τον θείο της, Φίλιππο Ηλιάδη, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν υπάρχει πλέον επικοινωνία και ότι δεν την στενοχωρεί. Περιέγραψε τη σύγχρονη στάση της απέναντι σε προσωπικές σχέσεις: «Τώρα, τα τελευταία χρόνια έχω σχέσεις με ελάχιστους ανθρώπους, ο κύκλος μου είναι πολύ μικρός, μόνο με ανθρώπους που με αγαπούν και με σέβονται». Επισημαίνει ότι προτεραιοποιεί την οικογένεια και τους στενούς φίλους, διατηρώντας περιορισμένες επαφές.
Ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ, Κωνσταντίνος Ηλιάδης, πραγματοποίησε μνημόσυνο στο κοιμητήριο Νέας Σμύρνης με λίγους συγγενείς και φίλους, ενώ ο Φίλιππος Ηλιάδης διοργάνωσε χωριστή τελετή στον Ασπρόπυργο, δημιουργώντας δύο ξεχωριστές τελετές για τον ίδιο θανόντα.
Η Αγγελική τόνισε ότι η παρουσία ή απουσία της από τις τελετές δεν αποτελεί ζήτημα δημόσιου ενδιαφέροντος και ότι διαχειρίζεται τις σχέσεις της με βάση την αμοιβαία αγάπη και τον σεβασμό. Οι δηλώσεις της καταγράφουν την πλευρά της σχετικά με την απουσία της και τις σχέσεις με τους συγγενείς, χωρίς να προσφέρουν περαιτέρω λεπτομέρειες για επικοινωνίες ή κίνητρα πίσω από τις διαφορετικές τελετές.
Ειδήσεις Σήμερα
- Από βιντεοκλήσεις μέχρι ανταλλαγή memes: Η Kaspersky αποκαλύπτει πώς η ψηφιακή καθημερινότητα επηρεάζει την οικογενειακή ζωή
- Μοναδικές προσφορές με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, 01 Φεβρουαρίου
- Μαίρη Χρονοπούλου: Χάος και εκτεταμένες ζημιές έξω από το σπίτι της μετά το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας στην Αττική [βίντεο]
- Καλύπτει η ασφάλεια αυτοκινήτου τις ζημιές από τις πλημμύρες;
- Έβρος: Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση παράνομων μεταναστών