Just the 2 of us – Έπεσε ξανά από την καρέκλα του ο Σταμάτης Φασουλής

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Just the 2 of us – Έπεσε ξανά από την καρέκλα του ο Σταμάτης Φασουλής

Μια… επική στιγμή έζησε ο Σταμάτης Φασουλής κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού του J2US το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο πρόγραμμα του Alpha.

Και αυτό γιατί, την ώρα της κριτικής προς τον Μαρίνο Κόνσολο και την Ελένη Δήμου, ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ένα ατύχημα από το οποίο ευτυχώς και δεν έπαθε τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα, στον τελικό του J2US, o Σταμάτης Φασουλής έπεσε από την καρέκλα του ενώ προχωρούσε κανονικά στην κριτική του προ το διαγωνιζόμενο ζευγάρι. Μάτι μάλλον θα ήταν η αιτία!

«Να, ξανάπεσε! Ο Χριστός» αναφώνησε αμέσως ο παρουσιαστής και παραγωγός του μουσικού σόου του Alpha, Νίκος Κοκλώνης.

Συμβαίνουν, ωστόσο, αυτά στις ζωντανές εκπομπές όπως ο τελικός του J2US!

YouTube thumbnail

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version