Αθήνα Καιρός

Στον «αέρα» ο τελικός του Survivor – Κρούσμα κορονοϊού στους παίχτες

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
4 λεπτά
Στον «αέρα» ο τελικός του Survivor – Κρούσμα κορονοϊού στους παίχτες

Κρούσμα κορονοϊού ανάμεσα στους καλεσμένους του Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΪ. Το κρούσμα εντοπίστηκε ανάμεσα στους παίκτες του Survivor, οι οποίοι θα εμφανίζονταν στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.

Όλοι, εργαζόμενοι και καλεσμένοι, υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ COVID-19, πριν την είσοδό τους στο πλατό. Από τη διεξαγωγή των τεστ προέκυψε ένα θετικό αποτέλεσμα ανάμεσα στους πρώην παίκτες του Survivor.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του απομονώθηκαν αμέσως κι έτσι η εμφάνισή των παικτών του Survivor στο Καλό Μεσημεράκι ακυρώθηκε.

Κάτια Ταραμπάνκο: Με προστάτευσε το σύμπαν και δεν πήγα στον Μουτσινά

Αν και ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, η Κάτια Ταραμπάνκο ματαίωσε την εμφάνισή της.

Μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day” του Alpha, το μοντέλο εξήγησε πως αφενός αποφεύγει τον συνωστισμό και αφετέρου είχε δουλειές λέγοντας πως κατά κάποιο τρόπο την προστάτευσε το… σύμπαν.

YouTube thumbnail

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης κερδίζει τον δεύτερο αγώνα κατάταξης

Μία ανάσα πριν τον ημιτελικό της 4ης Ιουλίου και οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor διανύουν μία δύσκολη εβδομάδα. Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι, Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης μονομάχησαν στον πρώτο αγώνα κατάταξης, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο αγώνας στο Survivor φάνηκε ιδιαίτερα απαιτητικός, αφού χρειαζόταν ισορροπία, ταχύτητα και ακρίβεια στον τελικό στόχο, όπου έπρεπε να τοποθετηθούν οι μπάλες. Σκοπός του αγωνίσματος ήταν να ξεχωρίσουν οι τρεις παίκτες που θα συγκεντρώσουν 8 πόντους και θα διαγωνιστούν στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα κατάταξης. Ο παίκτης που βρέθηκε στην τελευταία θέση, ο Κόρομι, δεν θα έχει την δυνατότητα να διαγωνιστεί απόψε κι έτσι οι πιθανότητές του μειώνονται στο να μην είναι ένας από τους παίκτες που θα αντιμετωπίσει τον σκόπελο της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλίας Μπόγδανος θα μονομαχήσουν σήμερα και ένας από αυτούς θα εξασφαλίσει σίγουρα το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Survivor. Σύμφωνα με τα spoiler για το Survivor που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, ο Σάκης Κατσούλης θα είναι εκείνος που θα αναδειχθεί νικητής.

Θυμίζουμε πως από την διαδικασία των αγωνισμάτων κατάταξης, οι δύο που θα φτάσουν πιο ψηλά θα εξασφαλίσουν την θέση τους στον ημιτελικό του Survivor αυτήν την Κυριακή, ενώ οι άλλοι δύο θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, η οποίαθα ξεκινήσει την Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Τότε θα γνωρίζουμε και ποιος είναι ο παίκτης που κατατάχθηκε στην τέταρτη θέση.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]