Μάνεσης: Θα έμπαινα στην πολιτική μόνο αν πεινούσαν τα παιδιά μου!

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Μάνεσης: Θα έμπαινα στην πολιτική μόνο αν πεινούσαν τα παιδιά μου!

Για την τηλεόραση αλλά και την πρωινή του εκπομπή μίλησε ο Νίκος Μάνεσης.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το πως μπήκε στις οθόνες μας το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»: «Η ιδέα ήταν δική μου όχι όμως ο τίτλος, γιατί διαφωνώ να παίζει το όνομά μου. Από τη στιγμή που ζητήθηκε να αναλάβω το Σαββατοκύριακο είπα “οκ” θα σας δώσω ένα προτεινόμενο κόνσεπτ. Στο μυαλό μου δούλευα το επόμενο βήμα, το infotainment. Είναι συγκλονιστικό ότι δεν δέχθηκα παρεμβάσεις» λέει στο Secret των Παραπολιτικών.

Όσο για τον αν σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική λέει: «Πάντα είχα προτάσεις από όλα τα κόμματα, όμως δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ασκεί κριτική στην εκάστοτε εξουσία. Αυτό δεν το αλλάζω παρά μόνο αν πεινάσουν τα παιδιά μου θα πάω στο Κοινοβούλιο γιατί είναι καλό το μεροκάματο».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version