Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Πολωνία: Συναγερμός στο αεροδρόμιο Βαρσοβίας μετά από απειλή για βόμβα – Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους

Θύματα απατεώνα η Μάρω Λύτρα και ο Γιάννης Αμανατίδης – Έχασαν 50.000 ευρώ

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Θύματα απατεώνα η Μάρω Λύτρα και ο Γιάννης Αμανατίδης – Έχασαν 50.000 ευρώ

Στα δίχτυα απατεώνα, ο οποίος συστηνόταν ως πιλότος, έπεσαν ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιάννης Αμανατίδης και η γνωστή τραγουδίστρια Μάρω Λύτρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο 36χρονος πρώην επιθετικός στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει φθηνά εισιτήρια στην οικογένειά του και την τότε σύντροφό του, έπεσε θύμα απάτης και έχασε 50.000 ευρώ.

Η απάτη σε βάρος του ποδοσφαιριστή είχε γίνει το 2007 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ο Γιάννης Αμανατίδης βρισκόταν για αγώνες με την εθνική ομάδα. Εκεί συνάντησε σε κοσμική εκδήλωση τον δράστη, ο οποίος παρίστανε τον πιλότο και φίλο του προέδρου αεροπορικής εταιρείας και υποσχέθηκε στον Αμανατίδη να εξασφαλίσει για εκείνον (που αγωνιζόταν στη Γερμανία), την οικογένειά του και την τότε σύντροφό του Μάρω Λύτρα φθηνά εισιτήρια με έκπτωση ως και 40%.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας, και ο δράστης έκανε αγορές εισιτηρίων εις βάρος του, χρεώνοντάς τον 50.000 ευρώ. Ο 32χρονος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αγόραζε εισιτήρια για ταξίδια από και προς τη Γερμανία, όχι όμως για τον Αμανατίδη (ο οποίος … πλήρωνε το λογαριασμό) αλλά για συγγενικά του πρόσωπα ή και για τρίτους στους οποίους ο κατηγορούμενος πουλούσε τα εισιτήρια.

Χθες, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης έριξε «καμπάνα» στον 32χρονο Ηρακλειώτη καταδικάζοντας τον σε κάθειρξη έξι ετών, ποινή ίδια με την πρωτόδικη, με την απόφασή του να είναι τελεσίδικη. Πάντως ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]