Τα περίπου 130 οχήματα βρίσκονται εδώ και χρόνια σταθμευμένα σε περιφραγμένο χώρο, δίπλα στο αμαξοστάσιο του οργανισμού. Οι δράστες, δύο άνδρες ηλικίας 31 και 24 ετών και μία 20χρονη γυναίκα –αδερφή του ενός– έσπαγαν τα τζάμια των λεωφορείων, όταν έφτασε στο σημείο περιπολικό της αστυνομίας.
Από την πλευρά του ΟΑΣΘ επισημαίνεται ότι η καθυστέρηση στην εκποίηση των οχημάτων οφειλόταν στο καθεστώς εκκαθάρισης του οργανισμού, ωστόσο πλέον η διαδικασία προχωρά, καθώς τα σχετικά εμπόδια έχουν αρθεί.
Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο. Η δίκη τους αναβλήθηκε, ενώ μέχρι τότε αφέθηκαν ελεύθεροι.
Ειδήσεις Σήμερα
- Νουσρέτ: Προφυλακίστηκε ο αδελφός του για εμπλοκή σε κύκλωμα πορνείας ανηλίκων
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Κλείνει για 15 ημέρες – Τι αλλάζει με την επέκταση προς Καλαμαριά
- Κέρκυρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε μητέρα και γιο – Μεταφέρθηκαν σοβαρά στο νοσοκομείο
- Κόρινθος: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έσωσε άνδρα με ΚΑΡΠΑ
- Κώστας Σλούκας: Τι είναι η ρήξη μηνίσκου που υπέστη – Τι σημαίνει ο τραυματισμός και πόσο μένει εκτός δράσης