Από το χαλάζι προκλήθηκαν ζημιές σε ελαιοκαλλιέργειες και τη Δευτέρα 8 Ιουλίου αναμένεται στην περιοχή κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, προκειμένου να προχωρήσει σε μια πρώτη απογραφή και προεκτίμηση των καταστροφών.
Σύμφωνα με την κ. Ζωγράφου, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των δήμων της Χαλκιδικής ήταν σε πλήρη ετοιμότητα από χθες για το ενδεχόμενο κακοκαιρίας.
Δείτε το βίντεο:
![Θεσσαλονίκη: Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Φίλυρο – Δεν απειλήθηκαν κατοικίες και υποδομές [Εικόνες-Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/06/fotia-thess-filiro-150x150.jpg)
![Θεσσαλονίκη: Ήχησε το 112 για τη φωτιά στο Φίλυρο – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα» [Εικόνες-Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/06/fotia-thess-filiro1-150x150.jpg)