Αθήνα Καιρός

Θεσσαλονίκη: «Ήξερε ποιον πάει να βρει – Μας είπε να τρέξουμε μετά το μαχαίρωμα» κατέθεσε ο 19χρονος φίλος του 20χρονου που δολοφονήθηκε

4 λεπτά
Θεσσαλονίκη: «Ήξερε ποιον πάει να βρει – Μας είπε να τρέξουμε μετά το μαχαίρωμα» κατέθεσε ο 19χρονος φίλος του 20χρονου που δολοφονήθηκε

Θεσσαλονίκη: Στο φως της δημοσιότητας έρχονται αποσπάσματα από την απολογία του 19χρονου που κατηγορείται για εμπλοκή στο αιματηρό επεισόδιο, στο οποίο στοίχισε τη ζωή στον 20χρονο Κλεομένη, το βράδυ της 12ης Μαρτίου στην Καλαμαριά.

Πρόκειται για τον ένα εκ των τουλάχιστον δύο ατόμων που βρίσκονταν μαζί με τον άτυχο 20χρονο στο επεισόδιο, ο οποίος έχει προφυλακιστεί μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ενώ ο άλλος νεαρός εξακολουθεί να αναζητείται.

Στην απολογία του στην 1η τακτική ανακρίτρια, ο 19χρονος ξετυλίγει λεπτό προς λεπτό το κουβάρι της αιματηρής επίθεσης που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Κλεομένη. Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιγράφει πώς από τις Συκιές έφτασε ο Κλεομένης μαζί με τον ίδιο και έναν ακόμη που δεν κατονομάζει, στην Καλαμαριά.

«Ήμουν στο πάρκο στις Συκιές, στην οδό Αναξαγόρα 1β με τον Κλεομένη, τον… το τρίτο άτομο, τον… και τον… Μας είπε ο Κλεομένης ότι ήθελε να πάει στην Καλαμαριά να βρει έναν Μιχάλη. Ήξερε ποιον πάει να βρει. Δεν ξέρω από πού τον ξέρει. Όταν τον είδαμε να παρκάρει και να πηγαίνει ο Κλεομένης καταπάνω του κι εμείς από πίσω. Του φώναξε ο Κλεομένης.“‘Αν ενοχλήσεις τα μικρά ξανά, θα σε …” κι εκείνος άρχισε να τρέχει. Τον έφτασε ο Κλεομένης, τον έβαλε τρικλοποδιά. Τον είδα να κάνει μια κίνηση προς τον Κλεομένη και δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Ο Κλεομένης μας είπε να τρέξουμε. Δεν καταλάβαμε ότι τον μαχαίρωσε. Μόλις βγήκαμε στους κάδους στην Αργοναυτών, τότε μας φώναξε ο Κλεομένης ότι τον μαχαίρωσε και έπεσε κάτω».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην απολογία του φέρεται να λέει ότι επιτέθηκαν στον 23χρονο καθ’ ομολογία δράστη μόνο με μπουνιές και κλωτσιές, χωρίς να φέρουν κάποιο αντικείμενο επάνω τους, σφυρί ή οτιδήποτε άλλο.

Επιπλέον, φέρεται να είπε ότι μετά το περιστατικό, πέταξε στον κάδο τα ρούχα του, ότι πήρε τον τρίτο της παρέας με το μηχανάκι και τον πήγε μέχρι τα Κάστρα και στη συνέχεια ο ίδιος πήγε σπίτι του. Την Κυριακή μετά το αιματηρό επεισόδιο, παραδόθηκε αυτοβούλως στην ανακρίτρια και στις 21 Μαρτίου κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]