Σαν… φύλλα χρυσού, τα κομμάτια από γύρο χοιρινό, κάνουν το παραδοσιακό, κάποτε ταπεινό σουβλάκι, βαρύ για την τσέπη των καταναλωτών.
Το παραδοσιακό σουβλάκι παραμένει, πάντως, πρώτο στις προτιμήσεις των επισκεπτών από το εξωτερικό και οι καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας προσπαθούν να συγκρατήσουν τις αυξήσεις στην τιμή.
Οι περισσότεροι, πάντως, επικαλούνται τις συνεχόμενες ανατιμήσεις στις πρώτες ύλες.
«Βαρύ» το κόστος του επιχειρηματία για το σουβλάκι
- Πρώτες ύλες (πίτα, κρέας, πατάτες, ντομάτα, αλοιφές)
- Κάρβουνα
- Λαδόκολλα φούρνου
- Αλουμινοσακούλα
- Σακούλα νάιλον μεταφοράς
- Χαρτοπετσέτες
- Προμήθειες (ντελίβερι, κάρτες)
- Λειτουργικά έξοδα (Ρεύμα, Ενοίκια, Μισθοί εργαζομένων, κόστος τραπεζοκαθισμάτων)
Ειδήσεις Σήμερα
- Έλληνες πολίτες εκκενώθηκαν με ασφάλεια από το Ιράν στο Αζερμπαϊτζάν
- Κύπρος: Παντρεμένη με 4 παιδιά η 40χρονη αστυνομικός – Παντρεμένος και ο 30χρονος συνάδελφός της – Αναζητείται ο… οπερατέρ
- Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση της ΝΔ για Καραμανλή – Παραπέμπεται για παράβαση καθήκοντος – Απορρίφθηκαν όλες οι άλλες προτάσεις

