Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε πνιγμό και δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Το παιδί, από τον πρώτο έλεγχο φάνηκες ότι ήταν χτυπημένο στο πρόσωπο, στους ώμους και στα γόνατα αλλά αυτά τα τραύματα ενδεχομένως να οφείλονται στο ότι μπορεί το άψυχο κορμί του να χτύπησε σε βράχια ή άλλα αντικείμενα μέσα στην θάλασσα.
Υπενθυμίζεται πως το παιδάκι φορούσε ένα ολόσωμο μακρυμάνικο μαγιό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για ένα μαγιό που παρασκευάζεται στη Βραζιλία και δεν διατίθεται μέσω του διαδικτύου ούτε εξάγεται.

Το θρίλερ για την υπόθεση θανάτου το κοριτσιού όμως παρατείνεται καθώς έως τώρα δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την ταυτότητα του.
Η αστυνομία μαζί με τη φωτογραφία από το μαγιό ψάχνει σε κάμερες της περιοχής(καφετέριες, εστιατόρια) και ρωτούν κατοίκους της περιοχής μήπως έχουν δει κάποιο κοριτσάκι να φορά ένα τέτοιο μαγιό, προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν το τρίχρονο παιδάκι. Κρίσιμη θεωρείται και η μαρτυρία ναυαγοσωστών για το εάν είδαν κάποιο παιδάκι να φορά αυτό το μαγιό.
Το γεγονός ότι δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση παιδιού προβληματίζει ιδιαίτερα την αστυνομία και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας: Γιατί να μην δηλωθεί η εξαφάνιση ενός παιδιού, αν αυτός που έχει άμεση σχέση μαζί του (γονιός, κηδεμόνας) δεν έχει κάτι να κρύψει; Οι αστυνομικοί προσπαθούν να αξιοποιήσουν υλικό από την περιοχή που βρέθηκε το παιδί και αποκλείοντας παράλληλα σενάρια να καταφέρουν να φτάσουν σε απαντήσεις.
Ειδήσεις Σήμερα
- Καύσωνας 2025: 13 μέρες με θερμοκρασίες-ρεκόρ έως 46°C – Η πιο θερμή ημέρα ήταν η 25η Ιουλίου
- BBC: Με 500 δολάρια τον χρόνο ανά παιδί προσπαθεί η Κίνα να αντιμετωπίσει την υπογεννητικότητα
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 17 οι νεκροί σε ρωσικό βομβαρδισμό σε φυλακή – Για «σκόπιμο» πλήγμα κάνει λόγο ο Ζελένσκι
- Νέα πρόεδρος ΕΟΤ η Αγγελική Βαρελά

![Παλαιό Φάληρο: Μοτοσικλετιστής χτύπησε ταξιτζή με κράνος και τον απείλησε με όπλο [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/05/Thessaloniki-taxi-150x150.webp)