Με 100% πληρότητα φεύγουν τα ΚΤΕΛ από τη Θεσσαλονίκη – Η Ουρανούπολη ψηλά στις προτιμήσεις

1 λεπτό
Με 100% πληρότητα φεύγουν τα ΚΤΕΛ από τη Θεσσαλονίκη – Η Ουρανούπολη ψηλά στις προτιμήσεις

Αυξημένη είναι από το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής η κίνηση στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όπου πλήθος κόσμου εγκαταλείπει την πόλη.

Με πληρότητα 100% αναχωρούν τα περισσότερα λεωφορεία, κυρίως αυτά που έχουν τελικό προορισμό την Ουρανούπολη Χαλκιδικής, αφού είναι αρκετοί οι πιστοί που θα μπουν στην Αθωνική Πολιτεία για να προσκυνήσουν στο Άγιον Όρος.

Επιπλέον, αυξημένη είναι η κίνηση και στο οδικό δίκτυο, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που επέλεξαν, παρά την αυξημένη τιμή της βενζίνης, να φύγουν με τα οχήματά τους.

Μέχρι στιγμής, δεν παρατηρούνται προβλήματα στην κυκλοφορία.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version