Αθήνα Καιρός

Κούγιας για Τέμπη: «Στη βάρδια υπήρχαν δύο σταθμάρχες – Έφυγε για το σπίτι του στις 10»

3 λεπτά
Κούγιας για Τέμπη: «Στη βάρδια υπήρχαν δύο σταθμάρχες – Έφυγε για το σπίτι του στις 10»

Ακόμα μια αποκάλυψη έρχεται στο φως για την τραγωδία στα Τέμπη. Ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων,  πρότεινε να επιβραβευτούν τα παιδιά που βοήθησαν συνανθρώπους τους να βγουν από το τρένο μετά τη φονική σύγκρουση και έκανε μια νέα σοβαρή καταγγελία.

«Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να βρει ένα ένα αυτά τα παιδιά και να τα επιβραβεύσει. Η κυρία Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη γιορτή της Δημοκρατίας που γίνεται κάθε χρόνο ή σε μία ειδική τελετή θα πρέπει να απονείμει σε αυτούς τους ήρωες αυτό που τους αξίζει», είπε, ανάμεσα σε άλλα στο MEGA.

Ο Αλέξης Κούγιας στη συνέχεια είπε ότι έχει την πληροφορία ότι στη βάρδια αυτή υπήρχαν δύο σταθμάρχες. Μάλιστα, και ο άλλος σταθμάρχης θα έπρεπε να είναι εκεί όταν θα άλλαζαν τα κλειδιά. «Αυτός έφυγε 22:00 η ώρα για το σπίτι του», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Έπειτα η Κατερίνα Παναγοπούλου του επισήμανε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο αν ισχύει και τον ρώτησε αν αυτό έγινε παρατύπως. Ο ίδιος απάντησε «αυτό ακριβώς». «Και εγώ σήμερα το έμαθα, θέλω να σας πω ότι αυτό είναι πολύ σοβαρό», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το αν θα βρεθεί και ο δεύτερος σταθμάρχης στη θέση του κατηγορούμενου, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε ότι «δεν θέλω να προβλέψω, καθώς σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας».

Ο δικηγόρος σημείωσε, στη συνέχεια, ότι «τώρα παραδίδονται πιστοποιητικά θανάτου», αυτό είναι σημαντικό καθώς χωρίς πιστοποιητικό δεν μπορεί κάποιος να βρεθεί στην υπόθεση ως διάδικος.

Ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη Ε.Τ. για την τραγωδία στα Τέμπη: Ο σταθμάρχης είχε κάνει το ίδιο λάθος λίγη ώρα πριν την σύγκρουση των τρένων

Τέμπη – Μηχανοδηγός προς σταθμάρχη Λάρισας: «Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;» – Δεν απαντούσε ο σταθμάρχης

Τέμπη: Τι μετέφερε η εμπορευματική αμαξοστοιχία – Οι εκτιμήσεις για το «μανιτάρι» μετά την έκρηξη

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]