Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν αστυνομικοί σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 27χρονος για έλεγχο σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ με αναδιπλούμενη ξιφολόγχη και γεμιστήρα.
Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Πιστόλι με γεμιστήρα
-61 φυσίγγια
-Εξαρτήματα πολεμικού όπλου
-8 μαχαίρια
Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης.
![Αγρότες: Άνοιξε ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου – «Αποχωρούμε ειρηνικά» – Στο «κόκκινο» τα μπλόκα σε ολόκληρη τη χώρα [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-irakleio-epeisodio-aerodromio-150x150.jpg)
![Αγρότες: Κλειστό ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου – Βαριές κατηγορίες για όσους συμμετείχαν στα επεισόδια [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/12/epeisodia-agrotes-kriti6-150x150.jpg)