Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (31/7) στην περιφερειακή οδό στο Αιγάλεω.
Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Σημειώνεται ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλές βιομηχανίες.
Η πυρκαγιά είναι ορατή από μεγάλο τμήμα του λεκανοπεδίου της Αθήνας.
Στο σημείο σπεύδουν 95 πυροσβέστες με 6 ομάδες πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ, 22 οχήματα, 4 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα, ένα εκ των οποίων για το συντονισμό τους. Στην κατάσβεση συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση σε περιοχή του δήμου Ασπροπύργου, πλησίον της Περιφερειακής #Αιγάλεω. Κινητοποιήθηκαν 95 #πυροσβέστες με 6 ομάδες πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ, 22 οχήματα, 4 Α/Φ και 5 Ε/Π, ένα εκ των οποίων για το συντονισμό τους. Συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 31, 2026
Ήχησε το 112
Μάλιστα, το 112 έστειλε SMS ετοιμότητας προς τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής.
Η εστία της φωτιάς εντοπίζεται βόρεια – βορειοανατολικά του Σκαραμανγκά και επί τόπου σπεύδουν οχήματα για την κατάσβεση























