Διακόπηκε σήμερα Τρίτη (10/03) η δίκη για τη διαχείριση του βιντεοληπτικού υλικού της εμπορικής αμαξοστοιχίας στην πολύκροτη υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών που διεξάγεται στη Λάρισα, καθώς η πρόεδρος της έδρας ένιωσε αδιαθεσία.
Νωρίτερα εξετάστηκε ο δικαστικός πραγματογνώμονας απαντώντας σε ερωτήσεις συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας και κατηγορουμένων χωρίς ωστόσο να διαφοροποιηθεί στις απαντήσεις του σε σχέση με όσα κατέθεσε στις προηγούμενες συνεδριάσεις, σύμφωνα με το larissanet.
Λόγω και της απρόσμενης διακοπής δεν εξετάστηκε επίσης το θέμα επιλογής ειδικού μάρτυρα για την αξιολόγηση των ψηφιακών δεδομένων που περιέχουν οι συσκευές των πραγματογνωμόνων που κατασχέθηκαν χθες (9/3).
Ωστόσο οι συνήγοροι υποστήριξης της κατηγορίας υπέβαλαν αίτημα για να λάβουν αντίγραφα των ψηφιακών δεδομένων.
Η δίκη συνεχίζεται στις 19 Μαρτίου με την εξέταση του πρώτου δικαστικού πραγματογνώμονα.
Ειδήσεις Σήμερα
- AEGEAN: Επιπλέον ακυρώσεις πτήσεων από και προς Τελ Αβίβ, Ερμπίλ, Βαγδάτη, Βηρυτό, Ντουμπάι και Ριάντ
- Επιστολή Μητσοτάκη σε Μέτσολα με την πρόταση Αντετοκούνμπο για το Ευρωπαϊκό Τάγμα της Αξίας: Από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες
- Μερομήνια 2026: Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα – Πώς θα κυλήσει η άνοιξη

