Αθήνα Καιρός

Άγρια καταδίωξη στα Πατήσια: Συνελήφθησαν δύο νεαροί που δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών

1 λεπτό
Άγρια καταδίωξη στα Πατήσια: Συνελήφθησαν δύο νεαροί που δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών

Συνελήφθηκαν ένας 27χρονος και ένας 26χρονος έπειτα από καταδίωξη που σημειώθηκε χθες (18/3) στην περιοχή των Πατησίων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 4 το απόγευμα στην οδό Καυταντζόγλου αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα για έλεγχο σε μοτοσυκλέτα, ωστόσο ο οδηγός της δεν υπάκουσε αλλά προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξη.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την μοτοσυκλέτα στην οδό Δημητρίου Ράλλη και συνέλαβαν τους δύο επιβαίνοντες, έναν 27χρονο και έναν 26χρονο.

Παράλληλα οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν μαχαίρι 20 εκατοστών που ένας από τους δύο επιβάτες το πέταξε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απείθεια.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]