Αθήνα Καιρός

Αχαΐα: Γυμνασιάρχης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε 14χρονη μαθήτρια

3 λεπτά
Αχαΐα: Γυμνασιάρχης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε 14χρονη μαθήτρια
Σχολείο - Τάξη

Αχαΐα: Μια σοβαρή καταγγελία κλήθηκαν να διερευνήσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, μετά από υποβολή μήνυση γονέων ανήλικης μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση κατά καθηγητή σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου», συνελήφθη 65χρονος πατρινός, διευθυντής Γυμνασίου σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστηρίζει η 14χρονη, συνέβη εντός σχολικής αίθουσας -την περασμένη εβδομάδα- με τον γυμνασιάρχη κατά την παράδοση του μαθήματος, να την προσεγγίζει με εκείνη να ξαφνιάζεται, όταν της χάιδεψε τα μαλλιά και τον λαιμό. Η ανήλικη μαθήτρια, κατά την επιστροφή στο σπίτι της, ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, όπου κατήγγειλαν το συμβάν, ζητώντας την ποινική δίωξη του καθηγητή, καταθέτοντας μήνυση.

Ο 65χρονος από την Πάτρα, μετά τον σχηματισμό της δικογραφίας, αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια.

Ο εκπαιδευτικός που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της «Π», μετακινήθηκε φέτος στην περιοχή, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση του σχολείου, αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος πως πρόκειται για παρεξήγηση. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως το άγγιγμά του παρερμηνεύθηκε από τη μαθήτρια. Ο 65χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πατρών και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]