Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Κίνηση τώρα: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Ουρές χιλιομέτρων – Ποιοι δρόμοι της Αθήνας είναι στο «κόκκινο»

Ταυτοποιήθηκε ο ληστής που κρυβόταν στην ντουλάπα στο Παλαιό Φάληρο

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ταυτοποιήθηκε ο ληστής που κρυβόταν στην ντουλάπα στο Παλαιό Φάληρο

Τα στοιχεία του ληστή που για 14 ώρες είχε μείνει κρυμμένος στο διαμέρισμα του Π. Φαλήρου, και έγινε αντιληπτός αφού… αφόδευσε στην ντουλάπα, έχουν στην κατοχή τους οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο δράστης στις 3 Απριλίου 2017 μαζί με τρεις ακόμη συνεργούς του είχαν εισβάλει σε διαμέρισμα 8ου ορόφου πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως και ήταν εκείνος που ανέδειξε την ασυνεννοησία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, η οποία οδήγησε στο φιάσκο και στην κατασκευή «σεναρίου» εκπαίδευσης για την αποφυγή τέτοιων καταστάσεων στο μέλλον.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε πως πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος ήταν συνεργός ενός εκ των δύο δραστών που είχαν συλληφθεί στην επίμαχη πολυκατοικία, του 35χρονου Αρμένιου Aramais Bagdasarian. Είχαν συλληφθεί μαζί στις 15 Μαΐου 2012 κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ επάγγελμα και καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή. Εξέτισαν την ποινή τους στις φυλακές Κορυδαλλού και αποφυλακίστηκαν στις 31 Ιανουαρίου 2013. Ο Αρμένιος είχε συλληφθεί ξανά την Πρωτομαγιά του 2014 για απλή σωματική βλάβη και αντιποίηση κατά συναυτουργία.

Οι τέσσερις δράστες είχαν εισβάλει στο διαμέρισμα και ακινητοποίησαν την 66χρονη ένοικο και την 55χρονη οικιακή βοηθό από τις Φιλιππίνες. Ο γιος της είχε δει στο κλειστό κύκλωμα την εισβολή και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι πρώτοι αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης που έφθασαν συνέλαβαν τον 40χρονο «Ιγκόρ» από τη Ρωσία. Μαζί του συνελήφθη και ο 35χρονος Αρμένιος, ενώ ο 41χρονος Mihail Ghenov από τη Μολδαβία, στην προσπάθειά του να διαφύγει από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε.

Π. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]