Δεν υπάρχουν πληροφορίες για Έλληνες τραυματίες από την επίθεση στο Λονδίνο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για Έλληνες τραυματίες από την επίθεση στο Λονδίνο

Τον αποτροπιασμό του για την «ειδεχθή και άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια» που σημειώθηκε σήμερα στο Λονδίνο, εκφράζει με ανακοίνωση Τύπου το υπουργείο Εξωτερικών.

«Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατία και στέκεται στο πλευρό της κυβέρνησης και του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου» προσθέτει η ανακοίνωση.

Επισημαίνει δε ότι η πρεσβεία της Ελλάδας στο Λονδίνο παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σε συνεργασία με τις αρμόδιες βρετανικές αρχές.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πληροφορίες για ύπαρξη Ελλήνων μεταξύ των τραυματιών, δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ διπλωματικές πηγές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version