Επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ, έξω από το Πάντειο πανεπιστήμιο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ, έξω από το Πάντειο πανεπιστήμιο

Επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ, που βρισκόταν έξω από το Πάντειο πανεπιστήμιο εξαπέλυσαν το μεσημέρι περίπου 100 νεαρά άτομα.

Αρχικά, τα συγκεκριμένα άτομα προπηλάκισαν διερχόμενο αστυνομικό που φορούσε με πολιτικά ρούχα, στην οδό Πάντου, ενώ στη συνέχεια άρχισαν να πετούν διάφορα αντικείμενα, μέχρι και καρέκλες που πήραν από καφετέρια, εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.
Σημειώνεται, ότι δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ δεν έγινε προσαγωγή.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version