Κάτω Πατήσια: Συνελήφθη 36χρονος για την άγρια δολοφονία 70χρονου μέσα στο σπίτι του το 2012

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Κάτω Πατήσια: Συνελήφθη 36χρονος για την άγρια δολοφονία 70χρονου μέσα στο σπίτι του το 2012

Κάτω Πατήσια: Ένας 36χρονος κατηγορείται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας 70χρονου και της ληστείας σε βάρος της 71χρονης συζύγου του, που διαπράχθηκαν στις 13 Φεβρουαρίου 2012, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στα Κάτω Πατήσια.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις άγνωστοι δράστες, αφού φίμωσαν και έδεσαν το ζευγάρι, ερεύνησαν όλους τους χώρους του διαμερίσματος και αφαίρεσαν από χρηματοκιβώτιο χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης αξιοποιήθηκαν προανακριτικά στοιχεία, καθώς και νέα ερευνητικά δεδομένα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σε βάρος του κατηγορούμενου εκδόθηκε ένταλμα και συνελήφθη σήμερα (Τετάρτη), στο Καματερό.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών, ενώ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση της ανθρωποκτονίας 70χρονου ημεδαπού και η ληστεία σε βάρος της 71χρονης συζύγου του, που διαπράχθηκαν την 13-2-2012 εντός του διαμερίσματος που διέμεναν στα Κάτω Πατήσια.

Από το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό είχε προκύψει ότι τρεις άγνωστοι δράστες, αφού φίμωσαν και δέσμευσαν το ανωτέρω ζευγάρι, ερεύνησαν όλους τους χώρους του διαμερίσματος και αφαίρεσαν από το εσωτερικό χρηματοκιβωτίου χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, είχε προηγηθεί ενδελεχής ανάλυση του τόπου του εγκλήματος και αξιοποιήθηκαν προανακριτικά στοιχεία καθώς και νέα ερευνητικά δεδομένα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.), τα οποία κατέδειξαν την εμπλοκή του 36χρονου στις προαναφερόμενες πράξεις.

Σε βάρος του εξεδόθη από το Ανακριτικό Τμήμα ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα 15-9-2021 στο Καματερό.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται».

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version