Επίθεση με βιτριόλι: Η συνομιλία του Σάκη Κεχαγιόγλου με την Ιωάννα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Επίθεση με βιτριόλι: Η συνομιλία του Σάκη Κεχαγιόγλου με την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί  στο δικαστήριο η Ιωάννα, που το 2020 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. Η 37χρονη φορούσε ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της, λευκό καπέλο και ειδικούς επιδέσμους στα χέρια της.

Η κοπέλα έφτασε συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της, Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή και συγγενικά της πρόσωπα.

Φορώντας ένα καπέλο και την ειδική μάσκα λόγω των τραυμάτων της, πέρασε την είσοδο του κτιρίου και κατευθύνθηκε προς την αίθουσα, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση. Πριν την έναρξη της διαδικασίας συνομιλούσε με τους δικηγόρους της, σχολιάζοντας ότι δεν ενοχλήθηκε από την τόσο έντονη παρουσία των μέσων ενημέρωσης έξω από το κτίριο.

Λίγο, αργότερα ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Σάκης Κεχαγιόγλου, την προσέγγισε για να της μιλήσει.

Ο κ. Κεχαγιόγλου εξέφρασε τη συμπόνια του στο θύμα της άγριας επίθεσης, ζητώντας από το θύμα να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αφού θα κάνει απλώς τη δουλειά του.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version