Συρματόπλεγμα, κρεμάλες και κατσαρόλες έστησαν οι εργαζόμενοι έξω απο το Υπουργείο Υγείας

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Συρματόπλεγμα, κρεμάλες και κατσαρόλες έστησαν οι εργαζόμενοι έξω απο το Υπουργείο Υγείας

Συρματόπλεγμα, κρεμάλες και κατσαρόλες με ρύζι έβαλαν στην είσοδο του υπουργείου Υγείας οι εργολαβικοί εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία που διαμαρτύρονται για τις κυβερνητικές επιλογές που τους στερούν την δουλειά τους. 

Με σύνθημα «οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών δουλεύουν! Εμείς γιατί όχι;»,  συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Υγείας, έβαλαν συρματόπλεγμα στην είσοδο, ενώ μαγείρεψαν ρύζι μαζί με μακαρόνια συμβολικά φωνάζοντας για τον Παύλο Πολάκη πως «μας πετάει στο δρόμο εμάς και τις οικογένειες μας».

Αυτοπροσχέδιο

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν: Να μην απολυθεί κανείς, την καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλονται, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους σημερινούς εργολαβικούς και νέες προσλήψεις με βάση τις αυξημένες ανάγκες στη Δημόσια Υγεία.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version