Άγνωστοι έσπασαν τα ακυρωτικά μηχανήματα στον σταθμό «Ειρήνη»

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Άγνωστοι έσπασαν τα ακυρωτικά μηχανήματα στον σταθμό «Ειρήνη»

Άγνωστα άτομα προκάλεσαν φθορές, χθες στις 20:00, σε ακυρωτικά μηχανήματα στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Τρεις ώρες αργότερα, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στην οδό Ραγκαβή, στην Κυψέλη και αφού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, με την απειλή όπλων, πήραν χρηματικό ποσό από το ταμείο και εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version