Θεσσαλονίκη: 6 κρούσματα κορωνοϊού στην αιματολογική πτέρυγα του Παπαγεωργίου

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Θεσσαλονίκη: 6 κρούσματα κορωνοϊού στην αιματολογική πτέρυγα του Παπαγεωργίου
Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Συναγερμός σήμανε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όταν έξι ασθενείς της ογκολογικής- αιματολογικής πτέρυγας, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του status fm, ασθενής της ογκολογικής- αιματολογικής πτέρυγας εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού. Έκανε δύο τεστ, τα οποία ήταν αρνητικά, ενώ το τρίτο τεστ, στο οποίο υπεβλήθη βγήκε θετικό.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο. Τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα που ορίζει ο ΕΟΔΥ. Υποβλήθηκαν σε τεστ οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι της πτέρυγας. Από τους 25 συνολικά ασθενείς, άλλοι πέντε βρέθηκαν θετικοί, οι οποίοι είναι ασυμπτωματικοί. Σε τεστ υποβλήθηκε και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι νοσηλευτές και γιατροί που ήρθαν σε επαφή με τους συγκεκριμένους ασθενείς, βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ τα όσοι βρέθηκαν θετικοί, μεταφέρθηκαν στην κλινική covid του νοσοκομείου.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα την 25η Μαρτίου 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version