Σκάφος με 65 μετανάστες εντοπίσθηκε ανατολικά της Σητείας Λασιθίου

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Σκάφος με 65 μετανάστες εντοπίσθηκε ανατολικά της Σητείας Λασιθίου

Σκάφος με 65 μετανάστες προερχόμενο από την Τουρκία εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες Ανατολικά της Σητείας Λασιθίου.Μετά από σήμα κινδύνου που εξέπεμψε το σκάφος, το Λιμεναρχείο Σητείας κινητοποιήθηκε άμεσα και στο σημείο έσπευσαν δύο σκάφη του Λιμενικού και αλιευτικά σκάφη.

Οι επιβαίνοντες στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην περιοχή Κουρεμένο Σητείας. Μεταξύ των αυτων ειναι και 17 παιδιά, ενώ αναμένεται να γίνει έλεγχος και ταυτοποίηση των στοιχείων τους, μετά τη μεταφορά τους στην πόλη της Σητείας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version