Νέα φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ιρακινός ασελγούσε στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Νέα φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ιρακινός ασελγούσε στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του

Συνελήφθη, χθες Παρασκευή, ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, με ένταλμα που εκδόθηκε από τον τακτικό ανακριτή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, καθώς, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, από τις αρχές Αυγούστου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου του 2020 προέβη στα αδικήματα της γενετήσιας πράξης και κατάχρησης ανήλικης σε ασέλγεια.

Ο 35χρονος, πατριός 12χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Συρίας, φέρεται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού, εντός της οικίας στην οποία διέμενε με την ανήλικη και τη μητέρα της στην Άνω Πόλη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις

Κορωνοϊός: Ο FDA άναψε το «πράσινο φως» για το εμβόλιο της Moderna

«Γέφυρες» από ΗΠΑ στην Αγκυρα μετά τις κυρώσεις

Πλήρης επιβεβαίωση του «Ε.Τ.»: Δωρεάν rapid tests για όλους, ειδοποίηση με SMS

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version