Πακιστανοί μαχαίρωσαν ομοεθνή τους στην Κρήτη – «Χαροπαλεύει» ο άτυχος άνδρας

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πακιστανοί μαχαίρωσαν ομοεθνή τους στην Κρήτη – «Χαροπαλεύει»  ο άτυχος άνδρας

Μίλησαν και πάλι τα… μαχαίρια στην Κρήτη καθώς μία ομάδα νεαρών ανδρών στο Πετροκεφάλι Μεσαράς έλυσε τα προβλήματά της με αιματηρό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν ομάδα Πακιστανών πήγαν σε σπίτι ομοεθνή τους και άρχισαν να λογοφέρουν έντονα.

Το ένα, έφερε το άλλο και τελικά ένας από την παρέα έβγαλε το μαχαίρι και το κάρφωσε στο νεαρό Πακιστανό.

Ο νεαρός Πακιστανός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις τριών ατόμων.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version