Κορωνοϊός: Κρητικός ντύθηκε «αστροναύτης» να πάει για καφέ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Κορωνοϊός: Κρητικός ντύθηκε «αστροναύτης» να πάει για καφέ

Ένας Κρητικός αποφάσισε να ντυθεί αστροναύτης προκειμένου να προστατευθεί από τον κορωνοϊό και να απολαύσει με ασφάλεια τον καφέ και το φαγητό του.

Ο νεαρός Ηρακλειώτης, φορούσε τη στολή αλλά και αντιασφυξιογόνο μάσκα, θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα για τη χρήση μάσκας.

Βγαίνει από το αυτοκίνητό του με σκοπό να μπει σε κατάστημα εστίασης (καφετέρια) και τότε συνειδητοποιεί πως ξέχασε την μάσκα του. Η χιουμοριστική συνέχεια στο βίντεο που ο ίδιος ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube.

Μασκοφορος στο ηρακλειο (αστροναυτης).Man with mask in greece protecting from corona virus)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version