Εν μέσω δεύτερου κύματος κορωνοϊού και ενώ τα κρούσματα έχουν σταθεροποιηθεί σε τριψήφιο αριθμό – με τα μισά σχεδόν να εντοπίζονται στην Αττική – οι εικόνες από τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Κατράκειο προκαλούν αν μη τι άλλο πανικό!
Πρόκειται για εικόνες που απεικονίζουν την ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο, ενώ είναι απορίας άξιο πώς επετράπη από τις αρμόδιες τοπικές αρχές η έναρξη της συναυλίας υπό αυτές τις συνθήκες.
Τα λόγια είναι περιττά, καθώς οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Πηγή: piraeuspress.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

![Στους ρυθμούς της… Θεοδωρίδου χόρεψε ο κορωνοϊός στο Κατράκειο της Νίκαιας [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2020/09/koronoios-katrakeio-natasa-theodoridou-1-1.jpg)



















