Αθήνα Καιρός

Κορωνοϊός – Χαρδαλιάς: Σε διαφορετικές ημερομηνίες οι συντάξεις για αποφυγή συνωστισμού

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κορωνοϊός – Χαρδαλιάς: Σε διαφορετικές ημερομηνίες οι συντάξεις για αποφυγή συνωστισμού

Δηλώσεις σχετικά με την εφαρμογή των κυβερνητικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού κάνει αυτή τη στιγμή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως επανέλαβε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς  οι εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ τόνισε πως αυτή δεν θα θυμίζει τίποτα από όλα όσα ξέραμε εμεις και η παλιότερη γενιά.

Ο κ. Χαρδαλιάς αναφερόμενος στην Κυριακή του Πάσχα, δήλωσε: «Δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων την Κυριακή του Πάσχα. Θα γιορτάσουμε όταν θα έχουμε βγει νικητές από αυτή τη μάχη. Είναι ο δικός μας Γολγοθάς που πρέπει να ανέβουμε για να έρθει η Ανάσταση».

Παράλληλα αναφέρθηκε στις περιπτώσεις στο Κουκάκι και στην Κέρκυρα και ξεκαθάρισε πως κάποιοι πρέπει να αντιληφθούν πως δεν είναι περισσότεροι πιστοί από όλους τους άλλους.

Είπε ότι οι συντάξεις θα καταβληθούν σε διαφορετικές ημερομηνίες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις τράπεζες.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Βρούτσης την Κυριακή στον ΣΚΑΙ, η αλλαγή γίνεται για να μην υπάρξουν ξανά εικόνες συνωστισμού συνταξιούχων έξω από τα τραπεζικά καταστήματα.

Συγκεκριμένα:

ΙΚΑ – ΟΤΕ – ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Οι συντάξεις θα πληρωθούν στις 22 Απριλίου για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1 3 5 7 9. Οι συντάξεις θα πληρωθούν στις 24 Απριλίου για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0 2 4 6 8.

ΟΑΕΕ – ΟΓΑ – ΕΕΤΑΑ: Οι συντάξεις θα πληρωθούν στις 27 Απριλίου

ΝΑΤ – Δημόσιο, ΔΕΗ – ΕΤΑΠ ΜΜΕ: Οι συντάξεις θα πληρωθούν στις 29 Απριλίου.

Ο υπουργός Εργασίας, ανακοίνωσε επίσης, ότι την Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά πιλοτικά το πρόγραμμα της ψηφιακής έκδοσης συντάξεων για δυο μεγάλες  κατηγορίες συνταξιούχων.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]