Amber Alert: Αρπαγή δύο παιδιών στην Αμαλιάδα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Amber Alert: Αρπαγή δύο παιδιών στην Αμαλιάδα

Αmber Alert εκδόθηκε για την αρπαγή από τον πατέρα τους των αδελφών Ελισάβετ-Μαρία και Ραφαέλα-Γιοζεφίν Σταθοπούλου, 9 και 4 ετών αντίστοιχα, από την περιοχή της Αμαλιάδας.

Στις 4-7-2019, ο πατέρας τους προέβη σε αυτοδικία, αρνούμενος να τις επιστρέψει στη μητέρα τους.

Η Ελισάβετ-Μαρία έχει ύψος 1.20 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια. Η Ραφαέλα-Γιοζεφίν έχει ύψος 0.90 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καφέ μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000»

e mail: 116000@hamogelo.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version