Αφίσες κατά των αμβλώσεων στη Θεσσαλονίκη [εικόνα]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αφίσες κατά των αμβλώσεων στη Θεσσαλονίκη [εικόνα]

Εκατοντάδες αφίσες προάσπισης των δικαιωμάτων του αγέννητου παιδιού τοποθέτησαν τα ξημερώματα άγνωστοι στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Μακεδονίας.

Η αφίσα δείχνει ένα έμβρυο στον αμνιακό σάκο, ενώ αναγράφεται η φράση: «τα ανθρώπινα δικαιώματα αρχίζουν από τη σύλληψη».

Φωτογραφίες με τις αφίσες έχουν ήδη δημοσιευτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χρήστες του facebook εκτιμούν ότι πρόκειται για συνέχιση της καμπάνιας που κατέβηκε από τις στάσεις του Μετρό στην Αθήνα με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τη Θεσσαλονίκη η αφίσα έχει αναρτηθεί στον Λαγκαδά, στα Γρεβενά, στην Κατερίνη, στο Κιλκίς και στη Φλώρινα.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version