Διακοπές ρεύματος στα Βίλια Αττικής

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Διακοπές ρεύματος στα Βίλια Αττικής

Διακοπές ρεύματος έχουν σημειωθεί στην περιοχή των Βιλίων Αττικής, με τον ΔΕΔΔΗΕ να ενημερώνει πως καταβάλει προσπάθειες για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία σημειώνει:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι μέχρι αυτή την ώρα, τα συνεργεία του εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να προσεγγίσουν και να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο στα Βίλια Αττικής και στους πέριξ οικισμούς από χθες το απόγευμα, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν.

Το έργο αποκατάστασης των ζημιών είναι εξαιρετικά δύσκολο εξαιτίας της αδυναμίας πρόσβασης στο οδικό δίκτυο. Ο ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει μέχρι αυτή την ώρα τις προσπάθειες με τη συνδρομή του Στρατού και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας να προσεγγίσει και να αποκαταστήσει τις ζημιές, προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθεί όλη η περιοχή».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version