Με μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 5χρονο κοριτσάκι

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Με μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 5χρονο κοριτσάκι

Με μηνιγγίτιδα που προκάλεσε σηψαιμία διαγνώστηκε 5χρονο κοριτσάκι στο Καματερό, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.

Η 5χρονη μεταφέρθηκε αρχικά σε ιδιωτικό νοσοκομείο εφόσον διεγνώσθη με μηνιγγίτιδα, η οποία ραγδαία, εντός εικοσιτετραώρου, εξελίχθηκε σε μηνιγγιτιδοκοκκική σηψαιμία και οδήγησε σε μερικό ακρωτηριασμό κάτω άκρου. Το παιδί στη συνέχεια μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Αγλαΐα Κυριακού.

Το περιστατικό εκδηλώθηκε στο 11ο Νηπιαγωγείο Καματερού που συστεγάζεται με το 3ο Δημοτικό σχολείο, τα οποία παραμένουν κλειστά μέχρι νεοτέρας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version