Ανταλλαγή πυροβολισμών αστυνομικών και ενόπλου στον Ασπρόπυργο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ανταλλαγή πυροβολισμών αστυνομικών και ενόπλου στον Ασπρόπυργο

Αιματηρή κατάληξη είχε ανταλλαγή πυροβολισμών ένοπλου δράστη με αστυνομικούς στον Ασπρόπυργο, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δράστη.

Η αστυνομία δέχθηκε κλήση για πυροβολισμούς στον οικισμό. Αμέσως έσπευσε στην περιοχή ομάδα της ΟΠΚΕ, η οποία εντόπισε τον αλλοδαπό και του ζήτησε πολλές φορές να παραδοθεί. Εκείνος αρνήθηκε και άρχισε να πυροβολεί κατά των αστυνομικών με αποτέλεσμα οι άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ να ανταποδώσουν τα πυρά. Ο αλλοδαπός τραυματίστηκε από τα πυρα των αστυνομικών στα κάτω άκρα.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αλλά του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο όπου τον πήρε και τον μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version