Ξύλο με μαγκούρες «έπαιξαν» δύο γιαγιάδες στον Άλιμο – Η δράστης 81 ετών, το θύμα 95!

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ξύλο με μαγκούρες «έπαιξαν» δύο γιαγιάδες στον Άλιμο – Η δράστης 81 ετών, το θύμα 95!

Το επείγον σήμα που πήρε αργά το βράδυ της Πέμπτης το πλήρωμα του Α6-1 περιπολικού της Αμέσου Δράσεως μέσω ασυρμάτου, καλούσε τους αστυνομικούς να επιληφθούν σε επεισόδιο στη μέση του δρόμου, επί της οδού Θεμιστοκλέους 20 στον Άλιμο.

Στο σημείο υπήρχε ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι τραυματιοφορείς είχαν ειδοποιήσει ότι δεν μπορούσαν να “κουμαντάρουν” τα πράγματα. Η κατάσταση είχε ξεφύγει και η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν επιβεβλημένη.

Ο οδηγός του περιπολικού πάτησε γκάζι και μέσα σε λίγα λεπτά το περιπολικό είχε φτάσει στο σημείο του επεισοδίου.

Οι αστυνομικοί πλησίασαν το ασθενοφόρο και τότε είδαν τους άνδρες του ΕΚΑΒ να προσπαθούν να ηρεμήσουν μια 95χρονη γυναίκα, που είχε εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού στο κεφάλι και στο σώμα. “Αυτή μου επιτέθηκε”, φώναζε, δείχνοντας προς το μέρος μιας επίσης ηλικιωμένης γυναίκας, που φαινόταν εκτός εαυτού!

Πηγή: notia.gr 

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version