Προληπτική εκκένωση οικισμού στη Σαλαμίνα λόγω πυρκαγιάς

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Προληπτική εκκένωση οικισμού στη Σαλαμίνα λόγω πυρκαγιάς

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης  στην περιοχή Κακή Βίγλα Σαλαμίνας σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Την ίδια στιγμή ο δήμος προχώρησε στην προληπτική εκκένωση σπιτιών στον οικισμό Κακή Βίγλα σ με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση με ξερά χόρτα, ωστόσο στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες εστίες.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version