Θα οργώσω όλο το νησί λέει η μητέρα του

Ενα παιχνίδι έπεισε τους Βρετανούς ερευνητές για τον θάνατο του Μπεν

18/10/16 • 11:18 | UPD 18/10/16 • 13:38

Ενα μικρό κίτρινο αυτοκινητάκι φέρεται να είναι το αντικείμενο που βρέθηκε στην Κω και επιβεβαιώνει σύμφωνα με τους ειδικούς ότι ο μικρός Μπεν το 1991 βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που έπαιζε στο κτήμα. 

Οι έρευνες των αρχών του Νότιου Γιορκσάιρ ολοκλήρωσαν τις έρευνες και σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία έδειξε το μικρό αυτοκίνητο στην μητέρα του Μπεν και εκείνη το αναγνώρισε ξεσπώντας σε κλάματα.

Οι αρχές είναι βέβαιες ότι ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε από τον εκσκαφέα που χειριζόταν ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο οποίος απεβίωσε πέρυσι και μεταφέρθηκε από το κτήμα στην περιοχή Ηρακλής σε άλλο μέρος.  Η μητέρα του μικρού Μπεν πιστεύει πως είναι εκεί θαμμένος, ωστόσο, δεν μπορούν να γίνουν άλλες έρευνες σε άλλες περιουσίες.

Παρόλα αυτα η τραγική μητέρα δήλωσε: «Θα οργώσω» όλο το νησί για να βρω τον Μπεν. Δεν μπορώ να πω αντίο μέχρι να μάθω πού είναι».

Ο επικεφαλής της έρευνας Τζον Κάζινς τόνισε πως το αυτοκινητάκι ταν το σημαντικότερο από τα συνολικά 93 αντικείμενα  που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών και πρόσθεσε: «Εγώ και η ομάδα μου γνωρίζουμε, ότι ένας εκσκαφέας χρησιμοποιήθηκε για τον καθαρισμό της περιοχής στις 24 Ιουλίου 1991, πίσω από το αγροτόσπιτο το οποίο ανακαίνιζε η οικογένεια Νίνταμ. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Μπεν Νίνταμ έχασε τη ζωή του εξαιτίας ενός ατυχήματος που προκλήθηκε κοντά στο αγροτόσπιτο όπου εθεάθη τελευταία φορά να παίζε. Το γεγονός ότι δεν έχουμε ένα ακριβές πόρισμα στη διάρκεια της επίσκεψής μας στην Κω δεν αποκλείει τα γεγονότα που γνωρίζουμε ότι είναι αληθή».

Η Λεϊάνα Νίνταμ η οποία λέει «πώς τίποτα δεν έχει ακόμα τελείωση»,  μίλησε το πρωί σε εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης και δήλωσε ότι η οικογένειά της είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να ψάχνει για τον μικρό Μπεν και ότι «ακόμα ελπίζουμε πως είναι κάπου εκεί έξω». [Διαβάστε εδώ περισσότερα]